Hösten är ett faktum även i Frankrike och vinrankorna på Château Mont-Redon i södra Rhônedalen står snart helt nakna. Årets skörd blev tyvärr mindre än vanligt men har däremot potential att bli en riktigt bra årgång.

För oss som älskar vin är Franska Vindagen, som går av stapeln måndagen den 23 oktober på Grand Hôtel, en av årets absolut trevligaste dagar.

Att vår vän och vinmakare Pierre Fabre från sin släktgård Château Mont-Redon i Chateauneuf-Du-Pape också är i stan för detta evenemang gör oss extra glada. Tillsammans med en av våra härliga leverantörer; Ward Wines, ska Pierre hälla vin och mingla på Grand Hôtel. En av de många sysslor en modern vinmakare har.

Men när jobbet på Grand Hôtel är avslutat tänkte vi på Nybrogatan 38 passa på att överraska honom med en After Work av rang!

Så på måndag den 23 oktober från kl 17:00 blir det stimmigt och glatt här på nybrogatan 38.

Vi pyntar uteserveringen med hängande kulörta lyktor, ställer ut rotisseriet och fyller upp det med lamm, majskyckling, några feta spädgrisar och mer därtill.

Från baren flödar vinet till fördelaktiga priser medan sniglar som badar i vitlökssmör fyller våra sinnen med sin arom. Beställ in en ost- & charktallrik innan ni slår er ner för att inta vår för kvällen speciellt framtagna meny med fransk klassisk husman.

Se menyn och boka bord på nybrogatan38.com

Varmt välkomna!