Chambre séparée

Nybrogatan 38

Det viktiga affärsmötet, det härliga kompishänget, den efterlängtade släktträffen eller den oförglömliga möhippan. Anledningen till att vilja sitta avskilt på sin favoritrestaurang är många. Här i Nybrogatan 38’s chambre separée har vi plats för upp till 8 personer för alla typer av grupper och tillfällen. Vi tillämpar ingen lokalhyra, däremot en miniminota om 4000 sek. Ni behöver inte förbeställa maten utan det står fritt att välja ur menyn på kvällen.

Läs mer här

Hörnrummet

Paraden Kvarterskrog

Paradens chambre séparée en trappa upp i ett härligt hörnrum med utsikt över Valhallavägen och Erikdahlbergsgatan. Här har vi plats för upp till 8 personer, och rummet finns tillgängligt för alla måltider; frukost, lunch, brunch och självklart även middag.  Ni behöver inte förbeställa maten utan det står fritt att välja ur menyn.

Läs mer här

Stenbecksrummet

Österlånggatan 17

Vad behövs för det perfekta chambre separée? Det funderade vi på, och ut kom Stenbecksrummet – Österlånggatan 17’s chambre separée för upp till 8 personer. Här får ni en riktig upplevelsemeny med allt det bästa i mat- och dryckesväg, eget högtalarsystem – och inte bara en dörr att stänga om sig – utan dessutom en lucka i dörren anpassad för mat- och dryckavlämning. Perfekt för den privata arbetslunchen, brunch i goda vänners lag eller allt för att hålla festen intakt på fredag och lördagskvällar.

Läs mer här