Paraden Kvarterskrog

Döpt efter kvarteret och biografen som huserade i dessa lokaler på 30-talet. I likhet med biografen fortsätter nu showen, fast denna gång med gästerna, maten och drycken i de ledande rollerna. Varmt välkomna!

Paraden i hörnet Valhallavägen/Erik Dahlbergsgatan invigdes 1932 och var den självklara knytpunkten för vardagsnöjen på norra Östermalm. I dag har filmen bytts ut mot mat och dryck, men andan om en plats för upplevelser och inspiration lever vidare.

Kvarterskrogen Paraden är lite som Lustiga Huset, här har vi skapat liv i varje hörn. Ät i trappan, i baren eller i matsalen. Leta dig upp till övre etage och sitt på balkongen, blicka in i det öppna köket eller låt en söndagsflaska rött gå runt vid det stora familjebordet. Nedervåningens ölbar lockar till småprat över ett glas mikrobrygd, och från köket kommer smårätter med inspiration från Sydeuropa, eller kanske en helstekt svensk bondfågel att dela på. I mitten av lokalen står den halvrunda biljettdisken kvar, och historien om Paraden lever vidare. Denna gång med kniven, gaffeln och gästerna i huvudrollen.

Kontakta oss

Valhallavägen 147
115 31 Stockholm
08 – 660 33 55

paraden@bockholmengruppen.com

Hitta hit

Med kollektivtrafik. Ta tunnelbanans röda linje till Karlavägen. Alternativt går även busslinjerna 54, 72 och blå buss 4 förbi här.

Ta cykeln eller apostlahästarna. Njut av en uppfriskande cykeltur eller promenad hit när vädret tillåter.

Se även

Spanjorskan

Läs mer