Hötorget Kvarterskrog

Det bubblar vid Hötorget! Igen. Sedan de ikoniska skraporna restes på 1950-talet har området varit ett magnetiskt landmärke för både Stockholmare och nyfikna besökare. En utgångspunkt för handel, kreativitet och nya idéer i huvudstaden. Här i våra lokaler på Sergelgatan 22 öppnade H&M sin första butik 1968, och när vi nu tar över det berömda hörnet och skapar områdets första riktiga kvarterskrog bär vi stolt med oss både historien och klädjättens filosofi om att vara något för alla. Hötorget Kvarterskrog är ett vardagsrum på krogen – för alla som bor eller jobbar i kvarteret. 

För den som släntrar in en gång eller för den som vill hänga hos oss veckans alla dagar. För stockholmare och turister. För gamla och unga.

För festsugna eller morgontrötta. Vänner och ovänner, barn och föräldrar… För hundar. Slink in på frukost, lunch eller en riktig brakmiddag. Häng kvar på aw:n som aldrig tar slut, eller kom in och bara sätt dig och vila en stund. Vi hittar en stol. På Hötorget Kvarterskrog står portarna alltid öppna – sju dagar i veckan, 365 dagar om året. Välkomna in!

Kontakta oss

Sergelgatan 1
08 663 63 00
hotorget@bockholmengruppen.com

Se även

Italienskan

Läs mer