Hur vi jobbar

Nedan kan du läsa lite mer detaljerat om hur vi jobbar med vår catering- och takeaway-verksamhet som vi för enkelhetens skull delar in i tre olika typer.

Vilket party! (30-200 personer)

Att hålla i ett event med flera hundra gäster ställer stora krav på mat-, dryck- och service. Vi har lång erfarenhet av allt från bröllop till konferenser och andra stora sammankomster i spektakulära miljöer i Stockholm och Skärgården. Låt oss ta hand om allt från projektering till logistik, matlagning, servering och allt däremellan. Utifrån dina tankar och önskemål skapar vi en oförglömlig kväll tillsammans där fantasin är det enda som sätter gränsen!
Fyll i det ni redan vet nedan och skicka in det till oss så kontaktar vi er och tar fram ett förslag.

Chambre Separée på hemmaplan (8-30 personer)

För dig som ska ordna en lite större middag som kräver mer planering, till exempel en födelsedagsfest för ett 20-tal släktingar eller en lunchbjudning för dina 10 närmaste vänner.

Här skräddarsyr vi en meny eller enskilda rätter från någon eller flera av våra restauranger, helt efter dina önskemål. Vill du ha en helkväll i Le Rouge-anda, eller kanske ta Lilla Paris hem till ditt vardagsrum? Vi förbereder måltiden på restaurangen och tar den sedan hem till dig. Självklart erbjuder vi full service med både planering inför, och personal under hela arrangemanget om du så önskar.
Fyll i det ni redan vet nedan och skicka in det till oss så kontaktar vi er och tar fram ett förslag.

Take out, take home, take away (1-8 personer)

Är du trött på att laga middag? För två år sedan exploderade home delivery-trenden i Stockholm med företag som Foodora, Wolt och Uber Eats, och i dag är det lika naturligt att beställa hem mat som att laga den själv. Du kan spontanringa och beställa vad du vill från alla våra krogar. Pelle Janzon från Nybrogatan 38, tacos från Paraden eller Nytorgets klassiska hamburgare. Antingen plockar du upp maten på vägen hem eller så gör du smidigt beställningen via Foodora, som är vår samarbetspartner vid utkörning för mindre sällskap.

Om du önskar personal och ett mer planerat upplägg för ett mindre sällskap kan vi givetvis ordna även det.