Få julen direkt hem till dörren

Bockholmengruppens Saluhall

Under december levererar Saluhallen jullådor direkt hem till dörren. Vill du slippa trängas i affären för att köpa mat eller vill du ge bort ett julbord till dina äldre, nära – eller varför inte till kollegorna så att ni kan avnjuta julmaten över länk? Vi löser det – och levererar lådorna direkt till dörren!

Kanske ska ni ha styrelsemötet, avstämning med teamet eller släktträffen och önskar få in smakerna av jul? Med stora eller lilla julbordet kan ni samlas över länk och äta maten tillsammans. Vill ni ge en smakrik gåva tipsar vi om vår presentlåda där ni ger bort ett presentkort tillsammans med Bockholmengruppens äppelglögg och julgodis.

Alla lådor går enkelt att beställa via vår hemsida, önskar ni att beställa till ett större antal, kontakta oss direkt saluhallen@bockholmengruppen.com så hjälper vi er! I år kan ni samlas på behörigt avstånd och fira in julen med Bockholmengruppens jullådor!

Läs menyn till stora jullådan

Läs menyn till lilla jullådan

Läs Nyårsmenyn

Julbord i skärgårdsmiljö

Bockholmen Hav & Restaurang

När kylan och decembermörkret smyger sig på välkomnar vi er till vårt julfirande där det nutida och exklusiva står i fokus. Mellan den 28 november och 20 december bjuder vi in er till den klassiska julen i den vackraste miljön Stockholm kan erbjuda. Julmaten, som i år kommer att serveras som bordsbuffé till vardera sällskap samt tallriksservering, består utav klassiska rätter tillsammans med våra personliga favoriter.

För er som önskar att sitta avskilt erbjuder vi samtliga chambre séparéer för julfirande.

Boka julbord på Bockholmen

Sista julbordet på Kungliga Djurgården

Djurgårdsbrunn

För sista året någonsin dukar vi upp årets julbord på Djurgårdsbrunn från den 30e november till den 20e december. I samband med detta julbord, vårt 13:e på det anrika värdshuset, går vi ifrån den stora buffén och det stora firandet, för att återuppleva hur julbordet på Djurgårdsbrunn en gång startade – i det gamla huset med brasan tänd och glöggen värmande.

Självklart finns det även möjlighet att abonnera Djurgårdsbrunn för den stora julfesten eller företagsfirandet. Kontakta oss så sätter vi ihop ett julbordsfirande som passar just er.

Boka julbord på Djurgårdsbrunn

Årets fräckaste adventskalender

Ge bort spänning i jul

Sitter ni och funderar på den där ultimata klappen till er själva, partnern eller kompisen? Vi på Bockholmengruppen finns här för att hjälpa er!

Känner ni att ni saknar Det Barnförbjudna Julbordet, att spänningen i fiskdammen var något utav en tradition? Kanske vill ni ha något eget barnförbjudet där hemma när restaurangerna stänger vid 22.30? I samarbete med Sinful vill vi tipsa om årets fräckaste kalender! Sinful Adventskalender är en limited edition utgåva och finns bara i ett begränsat antal. Köp er idag och få en jul ni aldrig glömmer.

Glad klappshopping önskar Bockholmengruppen!

Beställ kalendern från Sinful

En smakrik julklapp

Vårt kaffe hemma hos er!

Ge bort en smakrik julklapp till partnern, föräldrarna eller kollegorna! Vi på Bockholmengruppen har ordnat en rabattkod för att ni ska få den bästa starten på morgonen, uppiggande under dagen och avslutet på kvällen!

Bockholmengruppens kaffe kommer från Johan & Nyström, ett specialkafferosteri som startades 2004 och som brinner för en bättre och mer hållbar kaffevärld. Hinner ni inte med den sista koppen kaffe under restaurangbesökets stängning vid 22.30 och önskar att ta den hemma? Nu har ni möjlighet att ge bort denna smakrika julklapp, och kunna dricka den där magiska restaurangkoppen även hemma under julen!

Ange koden BockholmenJul i kassan för 10% rabatt på hela Johan & Nyströms sortiment!

Handla från Johan & Nyström