Vad är skillnaden mellan en middag ute och ett besök på Dramaten eller Gröna Lund? Inte mycket! Det handlar om upplevelser. Som vi förknippar med något positivt.

Det är det som gör det så fantastiskt att arbeta inom restaurang. Man möter oftast människor på gott humör som vill njuta och må bra. Våra kunder ger oss positiv energi. En energi som inspirerat oss att bygga vidare och skapa fler ställen för upplevelser och njutning.

Det har gått fort de senaste åren. Från uppbyggnaden av en restaurang på Bockholmen för drygt 13 år sedan till starten av vår senaste krog på Nybrogatan, Spanjorskan.

För oss har varje plats vi öppnat en restaurang på en egen själ och vi har därför valt att döpa våra restauranger efter deras plats; Bockholmen, Nybrogatan 38, Djurgårdsbrunn, Nytorget 6, Österlånggatan 17 och Paraden Kvarterskrog.

 

Prognosen för i år ligger på en omsättning på drygt 230 Mkr och över 200 härliga medarbetare.

Det är nästan så att vi grundare själva blir förvånade över siff rorna. För vi ser oss fortfarande som entreprenörer i ett litet företag/småföretag. Och kanske är det därför det gått så bra. För vid varje serverad måltid vill vi ge kunden det där personliga bemötandet och den totalupplevelse som vi själva så gärna vill ha.

Desto större vi blivit, desto större är utmaningen att behålla närvaron och den personliga prägeln i allt vi gör. Så kanske är det snart dags att pausa ett tag. Så säger vi ofta, men det blir sällan så. Vi har numera förmånen att ha arbetat länge tillsammans med många av våra anställda och ansvariga. Och efter alla intensiva och roliga år tillsammans är vi sammansvetsade i en gemensam syn på hur vi vill möta våra gäster och i den känsla vi vill förmedla.

Jobba hos oss

Läs mer