Bockholmengruppens aktuella nyheter & erbjudanden

Spendera tid med nära och kära – här finner du alla Bockholmengruppens aktuella erbjudanden.

Gäller så länge platserna räcker.

Jubileumserbjudande på Bockholmen

På Bockholmen Hav & Restaurang lade vi för 15 år sedan grunden till hur våra kvarterskrogar ser ut idag. För att fira vårt 15 års jubileum har vi tagit fram en speciell meny som bygger på det som vi stolt serverat under åren på Bockholmen och som, i samma eller olika skepnader, återfunnits på våra kvarterskrogar.

Under april månad så vill vi ge tillbaka till er, våra kära gäster. För 495 kronor per person (ordinarie pris 715 kronor)får ni en trerättersmeny där ni väljer förrätt, varmrätt och dessert bland våra favoriter. I sann födelsedagsanda vill vi i detta erbjudande bjuda er på fördrink samt ostron, och för att säkerställa att ni inte går ifrån oss hungriga dukar vi även upp vår ostservering.

Varmt välkomna till jubileumsfirande på Bockholmen Hav & Restaurang!

 

LÄS MER & BOKA ERBJUDANDET HÄR

Gör någon glad med vårt presentkort!

Ge bort en smakrik gåva till någon du tycker om. Vårt presentkort gäller på alla våra 11 restauranger. Vårt presentkort är en mycket omtyckt present och säljs på alla våra restauranger. Har du inte vägarna förbi någon av våra restauranger går det bra att köpa vårt presentkort via knappen här nedanför. Notera dock att dessa skickas ut i fysisk form med posten.

Köp presentkort