Bockholmengruppens aktuella nyheter & erbjudanden

Spendera tid med nära och kära – här finner du alla Bockholmengruppens aktuella erbjudanden.

Gäller så länge platserna räcker.

Smaka på Bockholmen

Avnjut hela 10 rätter i 4 serveringar! Ute på Bockholmen befinner du dig mitt i naturen, bara 10 minuter från city. Med fjärd och grönskan som inspiration har vi tagit fram ett nytt vintererbjudande, Smaka på Bockholmen. En meny där säsongens smaker och texturer är i fokus. I vår charmiga trävilla får du avnjuta vintern i fyra serveringar där du blir serverad tio olika smakupplevelser med bland annat tonfisktartar, krispig rödbeta med Bockholmens egna honung och oxfilé. Unna dig och dina nära en paus från stadens stress i den fantastiska innerskärgården.

 

LÄS MER & BOKA ERBJUDANDET HÄR

VINTER PÅ DJURGÅRDSBRUNN

Ta en promenad på Kungliga Djurgården längst med kanalen i sin vinterskrud och kom till oss på Djurgårdsbrunn! Nu är vårat populära och prisvärda vintererbjudande tillbaka. I fyra serveringar presenteras vinterns smaker såsom jordärtskocksoppa, anklever och hjort med rostade hasselnötter. Och passa på att värma er i soffan framför vår brasa innan och efter maten.

 

LÄS MER & BOKA ERBJUDANDET HÄR

LE ROUGES ALLRA BÄSTA

När kylan ligger som ett täcke över Stockholm välkomnar vi er till vår oas för att avnjuta en vintermeny där smaker och texturer är huvudgäster. Vintermenyn består av noggrant utvalda rätter där det allra bästa från köket presenteras i fyra serveringar. Börja kvällen med ett glas rosa bubbel tillsammans med snacks innan ni serveras våra tapasfavoriter, fem smårätter som serveras samtidigt till bordet. Avnjut därefter någon utav Le Rouge signaturrätter; oxfilé, fisk och skaldjur eller vår vegetariska tempura. Därefter dukas det fram en kavalkad av ostar innan vinterns smaker avrundas med vår krämiga chokladterrin.

 

LÄS MER & BOKA ERBJUDANDET HÄR

Gör någon glad med vårt presentkort!

Ge bort en smakrik gåva till någon du tycker om. Vårt presentkort gäller på alla våra 11 restauranger. Vårt presentkort är en mycket omtyckt present och säljs på alla våra restauranger. Har du inte vägarna förbi någon av våra restauranger går det bra att köpa vårt presentkort via knappen här nedanför. Notera dock att dessa skickas ut i fysisk form med posten.

Köp presentkort