Lilla Paris

Trånga gränder I Marais, en bubblig French 75 på en stimmig bar i Pigalle, en historisk bistro i Saint-Germain-des-Prés. Titta bortom de pampiga paradgatorna och du hittar den skavda charmen och de krokiga kvarteren som har förfört besökare av den franska huvudstaden i tider. Intill Skeppsbron i Stockholm i har vi skapat vårt eget Paris, vårt Lilla Paris. Dra i trädörren på Brunnsgränd och välkomnas i vår prestigelösa faojébistro där handskrivna klassiker som Moules Frites, Ratatouille och Steak Minute samsas med intellektuella samtal och blonde biers. Känn havets sälta med en handfull ostron eller dela på några vitlöksgratinerade sniglar. Slå på stort med en hummer eller nöj dig med en enkel, men ack så utsökt getost- och kantarellomelett. 

Lilla Paris kan vara starten på en helkväll i Gamla Stan, där du rumlar runt i vårt charmiga hus och hittar en ny restaurang – Vinköket, Le Rouge eller Österlånggatan 17 – i varje vrå . Lilla Paris kan också slutet på lång dag på väg hem från jobbet. En handfull bord och 20 stolar, där du tar en själv, eller kanske två med en vän, en mustig Fiskarhustruns fiskgryta på tallriken och ett glas iskall Chablis i glaset. Kanske också desserternas dessert: Crème Brûlée, innan det är dags att säga bonne nuit.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for lillaparisbistrot is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Kontakta oss

Brunnsgränd 2-4
111 30 Stockholm

lillaparis@bockholmengruppen.com

Hitta hit

Med cykel eller apostlahästarna! Bästa sättet att navigera innerstaden.

Med kollektivtrafik. Ta tunnelbanan till Gamla Stan och promenera mot Järntorget och vidare på Österlånggatan och sen ner höger på Brunnsgränd.

 

Se även

Meatballs for the people

Läs mer