Julbord i stockholm

Julbord i fulländad skärgårdsmiljö

Fira in julen i denna fulländade skärgårdsmiljö ute hos oss i den vackra trävillan på Bockholmen, endast 10 minuter från city.

Tio minuter från city hittar du Bockholmen, porten till den svenska skärgården och en av de vackraste vintermiljöerna i Stockholm.  

När kylan och decembermörkret smyger sig på välkomnar vi er till vårt julfirande där det familjära och exklusiva står i centrum. Under 2019 ställer vi fram vårt förfinade julbord där vi med stor fokus på kvalitet presenterar det  klassiska svenska julbordet uppdelat i hela nio rundor.

Varmt välkomna till vår juliga skärgårdsdröm i vår vackra sekelskiftesvilla!

Läs mer och boka här.

Julbord i stockholm

A Very Merry Christmas på Djurgårdsbrunn

Efter förra årets uppskattade julbord tar vi nu sikte på ett ännu godare, bättre och härligare med flera spännande nyheter. Därför vill vi nu välkomna er till A Very Merry Christmas på Djurgårdsbrunn. 

När kylan lagt sig som ett täcke över Stockholm, stig in i vår magiska vintervärld där ni kommer att guidas genom en upplevelse i julens förtrollande tecken med utsökt mat och skönsjungande toner. Under 2019 har vi förlängt våra sittningar så att ni ska få spendera extra mycket tid med vännerna, kollegorna – gamla som nya – och de som ni tycker allra mest om. För det mindre sällskapet som saknat den lilla matsalen så erbjuder vi i år möjligheten att avnjuta julbordet inne på värdshuset. Då vi tycker att julen är barnens högtid, öppnar vi nu upp familjehelger där barn under 12 år äter gratis, och på söndagar bjuds det på extra godsaker i vårt filmrum. Såklart har vi även satsat extra på årets underhållning med våra speciellt inbjudna gästartister.

Läs mer och boka här.

Julbord i stockholm

Vi välkomnar er till Den Barnförbjudna Julfesten 2.0

Mellan den 26 november och 21 december 2019 slår vi åter upp portarna för Den Barnförbjudna Julfesten. Låt er föras in i en värld där vardagens allvar får ge vika och ni får återuppleva 2018 års magi – men nu fräckare, härligare och ännu vassare! Skynda er att boka nu då hälften av platserna redan är utsålda. 

När Den Barnförbjudna Julfesten tar över huset Diana i Gamla Stan blir ni serverade det allra bästa i en komplett helhetsupplevelse. Under kvällen blir ni guidade utav våra excellenta conferencierer. För den som önskar extra krydda finner ni vår vuxna fiskdamm, och för den riktigt modiga väntar uppdrag från tombolan. När ni avnjutit en kavalkad av utsökt mat, roliga upplevelser och dryck väntar fest i vårt lilla disco fram till 01.00, och det utlovas 100 % party.

Läs mer och boka här.